Tko smo mi?

AA Euro Croatia d.o.o. za usluge (u daljnjem tekstu AA Euro Croatia) je dio AA Euro Group Irska, sa sjedištem u Zagrebu, Petra Hektorovića 2, OIB 62770550263.  Na osnovu rješenja Ministarstva rada i mirovinskog sustava, KLASA: 102-02/18-03/24, URBROJ: 524-04-01-01/3-18-2 društvo je evidentirano u Knjigu evidencije pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem, pod brojem 50/18.  Na osnovu rješenja Ministarstva rada i mirovinskog sustava, KLASA: 102-02/18-04/35, URBROJ: 524-04-01-01/3-18-2 društvo je evidentirano u Knjigu evidencije agencija za privremeno zapošljavanje, pod brojem 211/18.


AA Euro Croatia je konzultantska tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju na području Europske Unije u različitim poslovnim sektorima kao što su: Građevinarstvo, Inženjering, Financijske usluge, Proizvodnja itd.


Kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, AA Euro Group želi osigurati sigurnost dostavljenih podataka te svojim tehničkim i organizacijskim mjerama osigurava potpunu usklađenost s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskim regulativama država članica primjenjivim na stranici aaeuro.com i aaeuro.hr.


AA Euro Group brine o Vašoj privatnosti i privatnosti svih podataka koje prikupljamo i obrađujemo, s naglaskom na zaštitu podataka svih korisnika koji se registriraju na web stranici ili dostave svoj CV i osobne podatke putem web stranice, društvenih mreža, pošte, e-mail pošte, osobno, putem telefona, ili na bilo koji drugi način povjere svoje osobne podatke koristeći usluge AA Euro Group.
Vaša privatnost nam je važna. Stoga se smatramo obaveznim štititi Vaše pravo na zaštitu osobnih podataka.  
Molimo Vas da ovu izjavu pažljivo pročitate kako biste se informirali o tome na koji način prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo Vaše osobne podatke. 

 • Osobni podaci koje AA Euro Group prikuplja i obrađuje
 • Na koje načine obrađujemo Vaše osobne podatke
 • Svrha prikupljanja i obrade Vaših osobnih podataka
 • Sigurnost Vaših osobnih podataka
 • Vaša prava vezana uz Vaše osobne podatke

Osobni podaci koje AA Euro Group prikuplja i obrađuje

Osobni podaci su oni podaci koji se odnose na bilo koju fizičku osobu koja se može identificirati, direktno ili indirektno, na temelju identifikatora kao što su ime i prezime, identifikacijski broj, informacije o lokaciji, online identifikatori, te fizički, psihički, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili društveni identitet fizičke osobe.
Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom dostavite takve informacije. Podaci koje prikupljamo su oni osobni podaci koji služe u svrhu identifikacije i kreiranja životopisa kao što su ime i prezime, adresa, datum i godina rođenja, broj telefona, adresa e- pošte, Skype račun, OIB, nacionalnost, obrazovanje, radno iskustvo, vještine te bilo koji drugi podaci potrebni u svrhu zapošljavanja, a u skladu sa specifičnim zahtjevima pojedinih klijenata.

Na koji način obrađujemo Vaše osobne podatke

AA Euro Group se obvezuje ažurno voditi evidenciju osobnih podataka na način da ih na jednako siguran način pohranjuje i uklanja, da ne prikuplja niti zadržava nepotrebnu količinu podataka, da štiti osobne podatke od bilo kakvih gubitaka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa i otkrivanja, uz pomoć suvremene tehnologije kako bi se osigurala optimalna sigurnost prikupljenih podataka.

Svrha prikupljanja i obrade Vaših podataka

AA Euro Group prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu pružanja usluge posredovanja pri zapošljavanju ili privremenog zapošljavanja koju ste Vi prethodno zatražili. Kako bismo pružili što kvalitetniju uslugu, moguće je dijeljenje Vaših osobnih podataka s rekruterima unutar AA Euro Group, a  Vaš osobni pristanak za spomenuto nam dodjeljujete putem zaštićenog softverskog sustava SW2.
Vaše osobne podatke koristimo u jednu ili više navedenih svrha: 

 • Radi pružanja regrutacijskih i/ili konzultantskih usluga te drugih usluga iz domene posredovanja pri zapošljavanju
 • Radi usporedbe Vaših podataka odnosno kvalifikacija s otvorenim pozicijama i provjere prikladnosti istih sa specifikacijama pozicije 
 • Radi apliciranja na oglase u Vaše ime slanjem Vaših podataka klijentima
 • Radi Vaše mogućnosti da pošaljete svoj CV, prijavite se na određeni oglas ili mogućnosti primanja obavijesti o željenim radnim mjestima i novootvorenim pozicijama
 • Radi oglašavanja naših regrutacijskih usluga
 • Radi kreiranja te oglašavanja ostalih usluga, poboljšanja korisničke podrške i radi nastojanja da Vam naše usluge budu što više korisne
 • Radi pružanja informacija i odgovora na Vaše upite
 • Radi svih ostalih usluga koje ste Vi zatražili.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

AA Euro se obvezuje na čuvanje i zaštitu Vaših osobnih podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje podataka, razvili smo posebne administracijske procedure rukovođenja Vaših podataka bilo u fizičkom ili elektronskom obliku. Unatoč nastojanju održavanja optimalne sigurnosti prikupljenih podataka, svjesni smo činjenice da nijedan način prijenosa podataka preko Internet mreže nije 100% siguran te da postoji mogućnost dostupnosti Vaših informacija trećim osobama te njihove zloupotrebe prilikom prijenosa ili za vrijeme prisutnosti u sustavu AA Euro Group. U tom slučaju AA Euro Group ne prihvaća odgovornost.

Vaša prava vezana uz Vaše osobne podatke

Imate nas pravo kontaktirati u svakom trenutku kako biste ažurirali ili promijenili već dostavljene informacije u AA Euro Group. Također, možete u bilo kojem trenutku prekinuti komunikaciju s AA Euro Group ako s Vaše strane više ne postoji interes. Trudit ćemo se odgovoriti na svaki Vaš zahtjev bez nepotrebnog odgađanja i u skladu s odredbama primjenjivog zakona. Molimo, imajte na umu da postoji mogućnost zadržavanja informacija o komunikaciji kako bismo pružili efikasnija rješenja za eventualnu buduću suradnju.


Imate pravo pismeno zatražiti pristup i kopiju Vaših osobnih podataka te njihov ispravak, ukoliko dokažete da osobni podaci koje posjedujemo nisu potpuni ili točni. Nepotpune ili netočne podatke ćemo upotpuniti odnosno ispraviti u najkraćem roku.


Pravo na prigovor: Ukoliko smatrate da neovlašteno koristimo Vaše osobne podatke, imate pravo na prigovor. Na Vaš prigovor ćemo odgovoriti u roku od 30 dana (u nekim slučajevima postoji mogućnost opravdanog produljenja spomenutog roka). Vaš prigovor nećemo uvažiti samo u iznimnim slučajevima.


Pravo na povlačenje privole: U slučaju da ste nam dali privolu za prikupljanje te obradu Vaših osobnih podataka u određene svrhe (npr. u svrhu usklađivanja Vašeg profila s odgovarajućim pozicijama ili u svrhu marketinga), imate pravo na povlačenje te iste privole u svakom trenutku.
Ukoliko ne ostvarimo značajan kontakt s Vama u roku od dvije godine od pohrane Vaših osobnih podataka isti će biti izbrisani iz naše baze podataka. U slučaju da za to postoji legitiman razlog, vremenski period se može produžiti sukladno zakonskim odredbama. Nakon isteka spomenutog razdoblja izgledno je da Vaši osobni podaci više neće biti potrebni u smislu svrhe za koju su prikupljeni ili obrađeni.


U slučaju da želite obrisati Vaš CV, možete nas kontaktirali u bilo kojem trenutku, uz pretpostavku da ne postoje zakonske odredbe koje zahtijevaju zadržavanje Vaših podataka.


Značajnim kontaktom se smatra svaki oblik međusobne komunikacije, a to uključuje i korištenje naših online usluga. Trenutak kada nam dostavite svoj CV ili nas kontaktirate vezano za određeni oglas, smatramo značajnim kontaktom.


Pravo na pristup osobnim podacima: Imate pravo zatražiti informaciju o svojim osobnim podacima koji su pohranjeni, kao i brisanje ili modifikaciju istih. U ovom slučaju možemo prihvatiti Vaš zahtjev i/ili jedno od sljedećeg:
• Možemo Vas tražiti da potvrdite svoj identitet ili Vas pitati za više informacija vezano za Vaš zahtjev
• U slučaju zakonskih prepreka, možemo odbiti Vaš zahtjev uz obrazloženje


Pravo na brisanje: Imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka. Na Vaš zahtjev ćemo odgovoriti u roku od 30 dana (u nekim slučajevima postoji mogućnost opravdanog produljenja spomenutog roka). Vaš prigovor nećemo uvažiti samo u iznimnim slučajevima. U slučaju da pristanemo na Vaš zahtjev, izbrisat ćemo Vaše podatke uz pretpostavku da Vaše ime možemo zadržati u bazi podataka kako bismo izbjegli neželjeni kontakt u budućnosti. Ako ipak želite brisanje svih osobnih podataka, imate pravo to zatražiti.


Pravo na prijenos osobnih podataka: Ako želite, možete u svakom trenutku zatražiti prijenos Vaših osobnih podataka na drugog voditelja obrade osobnih podataka. Mi ćemo Vam pomoći na način da ćemo Vam prenijeti sve podatke ili ćemo Vam poslati kopiju.


Pravo na podnošenje žalbe: Žalbu možete podnijeti nadležnom nadzornom tijelu, odnosno Data Protection Commisioner na https://www.dataprotection.ie/docs/Home/4.htm


Ako želite znati više o načinu na koji AA Euro Group raspolaže Vašim osobnim podacima, budite slobodni kontaktirati našeg službenika za zaštitu osobnih podataka:
AA Euro Group Data Protection Contact: Gabrielle Mackey
Contact: info@aaeuro.com
Telephone: 051 355 704
Website: www.aaeuro.com
Address: Unit 4F Six Cross Roads Business Park Waterford Ireland


Pravila o privatnosti redovito ažuriramo kako bi ista bila točna i ažurna te zadržavamo pravo promjene sadržaja iste. Sve izmjene i dopune će biti vidljive na ovoj web stranici.